Gratis bezorgd vanaf €14,95
Niet goed, geld terug
Veilig betalen
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Nieuws

Erica Kerstpakketten

Heb jij de taak een mooi kerstgeschenk of kerstpakket voor jouw collega’s en/of relaties te regelen? Vanzelfsprekend wil je een cadeau waar je collega’s blij van worden, maar zoek je ook een cadeau dat duurzaam en verantwoord is.
Erica komt aan beide wensen tegemoet!

Met ons ruime assortiment aan fijne, weldadige verzorgingsproducten (zowel voor mannen als vrouwen) heb je een breed scala aan producten om uit te kiezen, en kun je zelf een heerlijk kerstpakket samenstellen.
En al onze producten zijn Cosmos-gecertificeerd: gegarandeerd duurzaam geproduceerd en vrij van chemicaliën, en dus goed voor het milieu, onze dieren én natuurlijk jouw collega’s!

Ook goed om te weten:
- Direct uit voorraad leverbaar
- Geen minimumaantal pakketten of minimum bestelbedrag
- Naast weldadige verzorgingsproducten hebben wij ook heerlijke biologische thee, chocolade en bijvoorbeeld mooie mokken of warme sloffen in ons assortiment
- Het pakket wordt geheel op maat samengesteld
- Wij ontzorgen jou: jij kiest jullie cadeau of pakket, wij zorgen dat deze op de afgesproken dag kant en klaar afgeleverd worden bij jullie bedrijf, óf bij jouw collega’s thuis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag samen met jou naar jullie wensen en denken graag mee over de precieze invulling van jullie perfecte kerstgeschenk.
Je kunt ons bereiken via db@erica.eu of 033-2535041.